Scandic Hotels

Indlæser

Oplev Rasmus Tantholdt på Scandic Aarhus City


Dato og tid

Mandag d. 6. februar 2017 kl. 15:00 til 19:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 6. februar 2017 kl. 14:00

Sted

Scandic Aarhus City
Østergade 10
8000 Aarhus C
Denmark

Arrangør

Scandic Hotels
+45 33480450
mette.broby@scandichotels.com

Få en ganske særlig og medrivende oplevelse når korrespondent Rasmus Tantholdt og adfærdsekspert Tony Evald Clausen holder to inspirerende foredrag hos Scandic Aarhus City. I løbet af arrangementet vil vores kokke forkæle dig med lidt lækkerier til ganen.

Du kender Rasmus Tantholdt fra hans reportager i TV – som korrespondenten på skærmen. Oplev mennesket Rasmus Tantholdt, og hør ham fortælle om livet som korrespondent i et inspirerende og oplysende foredrag om de dilemmaer og pressede situationer som følger med arbejdet. Med nærvær, imødekommenhed og empati sørger Rasmus i sit foredrag for at skabe en hyggelig og uformel stemning – til trods for de barske emner, der bliver taget op.

Tony Evald Clausen – også kendt som ”menneskekenderen” – giver dig en forståelse for emotionel intelligens, og lærer dig at blive mere opmærksom på dine følelser og tanker. Større opmærksomhed leder nemlig uundgåeligt til større emotionel intelligens. Mennesker med selvindsigt og forståelse er lykkeligere, sundere og lever længere. Foredraget giver dig inspiration, input og indsigt, som du konkret kan bruge i dit nye opmærksomme og intelligente liv.

 

   Tony  Rasmus 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Scandic Hotels
+45 33480450
mette.broby@scandichotels.com