Scandic Hotels

Gå-hjem-møde med Anne Glad og Gitte Madsen


Dato og tid

Tirsdag d. 11. december 2018 kl. 15:00 til 19:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 11. december 2018 kl. 11:00

Sted

Scandic Copenhagen
Vester Søgade 6
1606 København
Denmark

Arrangør

Scandic Hotels
+45 33480450
mette.broby@scandichotels.com

Nu har du muligheden for at møde to af landets førende livsstilseksperter, når Anne Glad og Gitte Madsen deler ud af deres guldkorn om tidens trends til gå-hjem-møde på Scandic Copenhagen den 11. december kl. 15-19.

Få livsstilseksperternes bud på forbrugsmønstre, købsadfærd og mødetrends anno 2018

"I en verden, hvor de fleste møder i teorien kan klares med et videolink, står oplevelsen helt centralt. Der skal være noget at fortælle om - noget at tage med sig - og som kan retfærdiggøre den tid, deltagerne investerer i mødet."

Ovenstående er blot en af de mange observationer, som livstilsekspert, Anne Glad, har gjort sig i forhold til tidens mødekultur. Digitalisering har uden tvivl vundet indpas, men hvilke andre tendenser og trends gør sig gældende, når vi snakker møder og konferencer anno 2018? 

Det kan du få en masse gode bud på, når Anne Glad, kendt fra bla. 'Kender du typen' på DR og Gitte Madsen, tidligere underholdningschef på TV2 og ekspert i 'Den 6. Sans' gæster vores gå-hjem-møde på Scandic Copenhagen den 11. december kl. 15-19. 

I hvert deres oplæg deler de to livsstilseksperter deres tanker omkring danskernes forbrugsmønstre og købsadfærd og ikke mindst vores forventninger til og udfordringer i forbindelse med deltagelse i møder og konferencer.   

I løbet af eftermiddagen vil vi sørge for lidt lækre forfriskninger, og der vil være mulighed for at netværke og få en rundvisning på hotellet. 

Arrangementerne er for dig, der booker møder - det koster ikke noget at deltage. Der er begrænset antal pladser til alle vores arrangementer.

Anne Glad  Gitte Madsen  Copenhagen

 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Scandic Hotels
+45 33480450
mette.broby@scandichotels.com